صنعت و تکنولوژی تکنولوژی

کمک رباط به بشر برای ساخت سازه ها

موسسه طراحی محسابات (ICD) در دانشگاه اشتوتگارت با تلاش های مدام خود ثابت کرده است که یکی از بهترین لابراتورها در زمینه خلاقیت در جهان می باشد. این رباط که می تواند در تمام سطوح عمودی، افقی و در تمام جهات حرکت کند و سازه های رشته ای از جنس کربن بسازد، نمونه ای از فعالیت های خلاقانه این موسسه است.

هلیکوپتر H160، طراحی منحصر به فرد، حداکثر کاربرد

طراحی هلکوپتر " H160" که با همکاری آزمایشگاه خودروسازی" Peugeot" برای اولین بار در سال 2015 در یک نمایشگاه هوایی در دوبی به معرض تماشا گذاشته شد. ایده اولیه طراحی این هلیکوپتر از آنجایی می آید که این گروه طراحی در یک رقابت داخلی آخرین ایده خود را برای ساخت یک هلیکوپتر زیبا و پرکاربرد برنده شدند. با تحقق اهداف اولیه در طراحی این هلیکوپتر، محصول نهایی، بسیار زیبا، جذاب و با بالاترین میزان کاربرد ممکن است.

پیشرفتی شگرفت در سازه های سه بعدی

یکی از نتایج حاصله از آزمایش "واقعیت بالقوه و پرینت سه بعدی" انجام شده توسط " Janne Kyttanen" پروژه ای ایست به نام " Metsidian". این پروژه در واقع یک سازه متحرک فلزی متشکل از دو المان ناهمگون است. در بخش اتصال این حجم و مبل مورد نظر، یک ابهام دیداری وجود دارد. سازنده این طرح می گوید:«اگر ما بتوانیم از شیوه انفجاری برای اتصال موادی که در حالت طبیعی ادغام نمی شوند استفاده کنیم، پس باید بررسی کنیم که چطور این فرآیند را میتوان به شیوه های دیجیتال کنترل کرد.» در واقع این طرح آغازی است برای پاسخ به سوال، چگونه می توان محالات را به مرحله واقعیت رساند.

پرینترهای سه بعدی، تحولی جدید در معماری جهانی

یک تیم متشکل از دانشجویان یک مدرسه معماری با نام "CurVoxels" یک دستگاه پرینت سه بعدی را که در مرحله آزمایشی خود بود، ارتقاء داده و اشیائی را به کمک آن ساخته اند. این طرح در مرکز تحقیقات "Cluster 4" در مدرسه معماری "Bartlett" کلید خورده و به اتمام رسید. بخش عمده فعالیت اعضای این تیم بررسی کاربرد ربات ها در پرینتر های سه بعدی است که قابلیت ساخت سازه های بزرگ معماری را دارند.

ابداعی جدید در سازه های سرامیکی دیجیتال

" Olivier Van Herpt" یک طراح هلندی است. او از کارایی پرینترهای سه بعدی معمولی رضایت ندارد. وی میگوید:« زمانی که برای اولین بار شروع به بررسی این پرینترها کردم از پتانسیل این دستگاه ها برای پرینت اجسامی در سایز انسانی راضی نبودم» وی همچنین می گوید که اجسام ساخته شده توسط این پرینترها در مقابل گرما مقاومت لازم را ندارند. وی معتقد است که اگر فردی قرار است کاری را به درستی انجام دهد باید خود دست به کار شود. همین نارضایتی از محدودیت در کار پرینتر های سه بعدی موجود باعث شد تا Oliverخود دست به کار شده و سازه های سرامیکی را به شیوه ای نوین تولید کند.

ساعت هایی برگرفته از افسانه " Jormungand"

" Jormungand" یک افسانه باستانی است. این شخصیت در واقع اژدهایی است که بزرگی آن به حدی است که می تواند گرد کره زمین حلقه بزند و دم خود را بگیرد. بر اساس همین افسانه زمانی که این اژدها دم خود را رها کند، زمین پایان عمر خود را خواهد دید. " David Pronce" یکی از افرادی است که با الهام گرفتن از این افسانه ساعت های مچی را با طراحی منحصر به فرد طراحی و روانه بازار کرده است. طراحی جالب این ساعت ها در واقع اشاره به تکرار دایره وار و بی نهایت دقایق و ثانیه ها دارد.

شن های دیجیتال جایگزین شن های قدیمی

مجموعه ساعت های دیجیتالی اثری مشترک از "Playoff Creative" و "Balykin Pavel". این مجموعه در واقع ترکیبی است موزون از ساعت های قدیمی شنی در کنار قطعات دیجیتال امروزی

تکنولوژی های سطح پایین، عکاسی شده توسط کوین توومی

عکاس کالیفرنیایی کوین توومی عملکرد پیچیده ماشین حساب های قدیمی را تحت عنوان تکنولوژی های سطح پایین به تصویر میکشد.

بلوبری، زیورآلاتی که با پرینتر های سه بعدی چاپ شده اند

بلوبری برندی جدید از طلا و جواهر با الهام از ساختارهای معدنی و طبیعی می باشد.