bankax.ir | بانک عکس

کد مطلب : ۶۹۴
نکته مهم در پخت پیتزا دمای یکنواخت و بالای فر است که پیتزا داخل آن قرار می‌گیرد و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۴

در آپارتمان‌های کوچک معمولاً برای صرفه‌جویی در فضا از اجاق رومیزی استفاده می‌کنند و دیگر خبری از فر برای پختن پیتزا و کیک خانگی نیست. من به شخصه به خاطر عدم اطمینان از مواد استفاده شده در پیتزا در فست‌فودها نمی‌توانم هرجایی پیتزا بخورم و همیشه پیتزای خانگی برایم یک اولویت است. پیتزاپز با انتقال حرارت شعله به یک محفظه بسته، یک فرِ روی اجاقی برای شما درست می‌کند. این محصول کاربردی از فولاد ساخته شده و داخل آن یک سنگ قرار گرفته تا حرارت متقارن و مناسبی را به پیتزا یا کیک منتقل کند. یک ترمومتر دمای فر را به شما نشان می‌دهد. در کشویی آن بصورت نیم‌دایره درست شده و علاوه بر ظاهر زیبا، کار با آن را آسان کرده است.



نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه ها
پربازدیدها
پربحث ترین