ایران - نان و پنیر و کره و مربا به عنوان صبحانه سبک و حلیم به عنوان صبحانه ای سنگین. در تصویر بالا املت ایرانی نیز مشاهده می شود
امریکا - پن کیک های ضخیم خانگی و ژامبون به همراه تمشک آبی و عسل
انگلستان - لوبیا، هات داگ، ژامبون، قارچ، نیمرو، پوره سیب زمینی سرخ شده به همراه نان تست و چای
استرالیا - نان تست و وجمیت
کلمبیا - نوعی اشکنه از شیر و پیازچه
مصر - بشقاب فول ماداماس، شامل باقلا، نخود، سیر و لیمو که در تصویر بالا با مخلوطی از روغن زیتون، فلفل، تخم مرغ آبپز و سبزیجات خردشده پوشانده شده است
فرانسه - پیراشکی ساده یا به همراه بادام خردشده، کره، شکلات و خامه
آلمان - سوسیس، پنیر محلی و نان حجیم به همراه قهوه
غنا - غذایی به نام واکی؛ برنج پخته شده در لوبیا
هندوستان - املت سبزیجات هندی به همراه نان تست موزی، سس سبزیجات، عدس و سیب زمینی سرخ شده با رزماری
ژاپن - تافو به همراه برنج و ماهی در سویا سس
مکزیک - چیلاکا و گوشت چرخ کرده. ناچو، پنیر و لوبیا نیز همواره در کنار غذا سرو می شود. صبحانه تند در مکزیک بسیار رایج است
فیلیپین - میوه های محلی همچون انبه، برنج و سوسیس های کوچک. این سوسیس ها با نمک و سیر سرخ می شوند و با تخم مرغ، گوشت و لوبیا ترکیب می شوند
لهستان - تخم مرغ زده شده که با تکه های کالباس سرخ شده و دو عدد پن کیک سیب زمینی پوشانده شده است
اسکاتلند - پودبنگ دل و جگر و پیاز و ادویه به همراه نیمرو و سوسیس مربعی شکل
سوئد - پن کیک سوئدی به نام پانکاکر، که شبیه کرپ است به همراه مربا
تایلند - ماهی تند و گوشت خوک تازه به همراه برنج
ترکیه - انواع پنیر، کره، زیتون، تخم مرغ، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل و گوشت فلفلی